Torta Za Dan Zaljubljenih - U obliku srca

Posted by Marijan 17/01/2019 0 Comment(s)

Ljubav je najlepše osećanje na svetu. I zbog toga, svaki dan bi trebalo da bude praznik nežnosti, privrženosti, pripadanja, poljubaca... Ipak, izabran je jedan datum, 14. februar, kada se širom planete proslavlja zaljubljenost, i ovo je dan koji pripada svima, i mladima i onim u poodmaklim godinama, jer... ljubav ne poznaje granice, ni u vremenu, ni u prostoru.

 

Torta na poklon za dan zaljubljenih

Kada bismo se pitali kakvog je ukusa ljubav, verovatno bi odgovor većine nas bio da je ona – slatka. I shodno tome, postoji li bolji poklon za vašu lepšu/jaču polovinu nego što je torta u obliku srca? Jednostavno, aromatičnim poslasticama se prepuštamo svim čulima, upravo kao što i uživamo u svojoj ljubavi, zar ne?

 

Dan Svetog Valentina, postaje to što jeste i danas, zahvaljujući engleskom pesniku iz četrnaestog veka, Džefriju Čoseru. Vrlo je interesantno, da je u tom periodu, dakle u poznom srednjem veku, bila popularna, takozvana – otmena ljubav. Međutim, nešto kasnije, nastaje običaj da zaljubljeni ljudi svoju naklonost i osećanja pokazuju darivanjem cveća i slatkiša.

 

Pošto je srce simbol ljubavi, a ljubav je najslađa stvar na svetu, onda je vaša najbolja odluka da poručite da se napravi torta koja ima upravo oblik – srca. Prema takvom daru, niko ne može i neće ostati ravnodušan, pošto je to originalan i sjajan način da bez ijedne iskazane reči, pokažete šta nosite duboko u sebi.

 

Gde naručiti tortu u obliku srca?

Možda niste znali tu činjenicu, ali torte koje imaju oblik simbola ljubavi, najčešće su naručivane u celom svetu. Razlog je veoma jednostavan – prikladne su za rođendane, venčanja, krštenja, veridbe i bilo koju drugu svečanu prigodu kada je potrebno izraziti najlepša osećanja.

 

Kada je reč o ukusima, postoje dva osnovna, a to su čokoladne torte i voćne torte. Pored osnovnih aroma, dostupne su i ostale, tako da je veoma lako odlučiti se za tortu koja odgovara vašem gurmanskom senzibilitetu. Poenta je u tome da skoro svaka torta može da poprimi oblik srca, tako da je moguće odlučiti se za na primer, grilijaž, tortu Španski vetar, plazma tortu ili jafa tortu, banana split...

 

U našoj ponudi je zaista nebrojeno mnogo različitih aroma, tako da će i najzahtevniji i najprobirljiviji kupci biti zadovoljni.

 

Ako niste vešt poslastičar, onda baš i ne preporučujemo pravljenje torte u obliku srca u sopstvenoj režiji, jer nije dovoljno samo imati adekvatan kalup. Na kraju krajeva, voljena osoba zaslužuje samo najbolje, pa je to razlog više da se obratite nama, jer: srcolike torte pravimo po želji, dakle sami birate vrstu torte; izrada se vrši od maksimalno svežih i pažljivo biranih sastojaka a sa pripremom pristupamo u poslednji čas, kako bi vaša torta bila izdašna, ukusna i mirisna.

 

Dostavu obavljamo vozilima koja su klimatizovana, i u tačno, unapred dogovoreno vreme. Vama i vašoj lepšoj/jačoj polovini ne ostaje ništa drugo nego da organizujete jedno prelepo romantično veče, da se opustite uz staro, skupoceno vino i sentiš muziku, i naravno, uz čarobnu poslasticu koja ima najslađi oblik na svetu – srce kao simbol ljubavi.

 

Ako želite nekome da poklonite “srce na dlanu“, onda je naš predlog da poručite mini-torte koje su srcolike, a opet u aromama koje vi sami birate ili još bolje – onog su ukusa koju vaša voljena osoba preferira.

 

Voćne i lagane ili čokoladne sa šlagom, a sve uz savršenu dekoraciju, torte u obliku srca su zaista idealan način da se započne jedno romantično veče, kada ceo svet proslavlja ljubav... Celokupan scenario zamislite sami – uz muziku, vino i slatke arome, pretpostavite kako će izgledati kraj jedne magične noći.

 

Najbolje bi bilo da Sveti Valentin, praznik najlepših osećanja, ponavljate što češće u toku godine i da ne čekate samo 14. februar. To je zvaničan datum, a nezvanično, pokazujte osećanja svakodnevno na milion načina, a jedan od njih je svakako, darivanje slatkiša koji su medeni kao i sama ljubav.

 

Kako iznenaditi voljenu osobu za dan zaljubljenih tortom

Dan zaljubljenih je poseban dan u godini koji obeležava većina zaljubljenih parova. Zaljubljeni to veče izlaze na romantične večere ili je pripremaju zajedno u intimnoj kućnoj atmosferi. Sigurno želite da obradujete svoju voljenu osobu i pripremate brižljivo osmišljen poklon koji će je iznenaditi.

 

Mi vam predlažemo da u poklon za to veče dodate i predivno ukrašenu tortu u obliku srca. Put do muškog srca vodi preko stomaka, a ni ženska srca nisu imuna na ukus omiljenog slatkiša. Saznajte koju tortu vaša izabrana osoba najviše voli i poručite je. Ograničenja kada su ukusi u pitanju nema, a za dekoracije se najčešće biraju crvena i roze boja i figurice u obliku srca, zaljubljenog para, medvedića i sl.

 

Red velvet torta izgleda naročito dekorativno, jer su njene korice crvene, te torta neće samo spolja izgledati lepo, već i kad poslužite parče na tanjiru.

 

Napomena - tortu za dan zaljubljenih možete napraviti i sami, ali imajte u vidu da je torta u obliku srca dosta zahtevna za pripremu. Ukoliko je ranije niste pripremali možda je pametniji izbor da je naručite, jer ne želite da pokvarite svečanu priliku i svoje raspoloženje neuspelom tortom.

 

Mini torte za dan zaljubljenih

Da li postoji nešto slađe od torte? Neverovatno, ali da, postoji! Mini torta za dan zaljubljenih.

 

Mini torte za dan zaljubljenih izgledaju toliko dekorativno i lepo, da nećete želeti da ih isečete i poslužite. Predivne su izgledom, a očaravaju ukusom. Dolaze u svim ukusima u kojima možete naručiti i standardne torte – čokoladne ili voćne – na primer reforma, kinder, snikers, kremisimo, milka itd.

 

Uglavnom su u obliku srca, ali mogu biti i klasičnog okruglog ili četvrtastog oblika. Najčešće su dekorisane sitnim srculencima, ispisane imenima vas i vaše voljene osobe. Posebno su atraktivne srcolike torte napravljene po uzoru na kutiju bombonjere ili buket cveća, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dekoraciju u dogovoru sa poslastičarima možete odabrati po želji.

 

Vi se potrudite da organizujete romantičnu intimnu atmosferu, a kreaciju savršene mini torte prepustite rukama naših veštih stručnjaka. Obradujte svoju voljenu osobu i zasladite dan u kom proslavljate svoju ljubav.

Join the Conversation: