Torte

Dobrodošli na prezentaciju naše radionice torti i kolača u Novom Sadu.Na našim stranicama predstavljen je samo deo modela torti koje smo mi uradili za 14 godina postojanja.Nažalost kako to biva u žurbi pravljenja torti često smo zanemarivali važnost slikanja.


U našoj ponudi imamo svadbene torte, dečije torte, rođendanske, posne torte ukombinovanih u bar stotinak modela. Pravimo rođendanske torte za sve uzraste od prve do 99 godine. A i preko toga! U ovo brzo vreme kad je manjak vremena za pravljenje torti prepustite to majstorima svog zanata.


Iskreno verujemo da pravimo kvalitetne domaće torte inače ne bi opstali toliko dugo na tržištu. Jednostavno ima toliko radionica torti da smo svesni da samo kvalitetom i vrednim radom i pre svega ljubaznom uslugom možemo se baviti onim šta volimo, a to je pravljenje torti. Ukoliko imate model torte koji želite, a nema ga na našem sajtu svakako nam ga pošaljite ili meilom ili preko popularnog Viber-a i ubeđeni smo da možemo uraditi tortu jednaku modelu za konkurentnu cenu.


Vaša prodaja torti Novi Sad