Rodjendanske torte za devojčice

Posted by Marijan 04/01/2019 0 Comment(s)

Torte za devojčice

Ako imate malu princezu verujemo da želite da joj udovoljite na sve načine, kako bi njen veliki dan protekao posebno. Tu su šareni baloni, vesele rođendanske kapice, prskalice, animatori, mađioničari, dobra muzika i najraznovrsnije igračke. Kraljica svake proslave, torta, za ovaj bitan datum mora da bude posebna.

 

Torta je sinonim za svaki rođendan, bilo da se radi o deci ili o odraslim ljudima, a možemo konstatovati da su se kriterijumi oko toga šta je „dobra torta“, značajno promenili u poslednjih nekoliko godina. Ukus je imperativ – torta mora biti sočna i bogata ukusima, ali podjednako mora biti lepo dekorisana. Ako niste umešni u dekorisanju, možda je bolje da za bitne datume ovu zahtevnu veštinu ostavite profesionalcima.

 

Rođendanske torte za devojčice, najpopularnije dekoracije

Ako odluče da poruče tortu za rođendan svoje princeze, roditelji bivaju stavljeni na “slatke muke”, jer prosto ne znaju za koji model torte da se odluče. Ako prethodno malo istražite po internetu, videćete da je prepun slika torti koje su u obliku brojeva ili slova, na primer. One se prave od tankih kora, između kojih se stavlja izuzetan kremasti fil, koji može da bude čokoladni, vanil ili maskarpone.

 

Kada odlučujemo koju tortu želimo da probamo, izgled je ono što nas prvo privuče. Zbog toga se velika pažnja posvećuje dekorisanju rođendanskih torti. Rođendanske torte za devojčice su veoma privlačne iz razloga što imaju čitavo bogatstvo raznih ukrasa koji se nalaze na vrhu.

 

Primer radi, pomenuta slova i brojevi se mogu ukrasiti puslicama, sitnim keksićima, čokoladicama, macaroons-ima, voćem, jestivim cvećem... Kada pogledate jednu takvu tortu, ostaćete bez daha i pitaćete se, ko je uopšte izmislio ovako predivne kreacije? Ovaj trend je prva pokrenula Adi Klinghofer, devojka iz Izraela, koja pravi nestvarno lepe torte i nesvakidašnje, originalne dekoracije. Mogli bismo reći da je pravljenje torti podigla na nivo umetnosti.

 

Kakve rođendanske torte devojčice najviše vole?

Ako je vaša devojčica dovoljno velika da izrazi želje u pogledu dekoracije rođendanske torte, predlažemo vam da je poslušate. Ipak je njen divan dan jedinstvena prilika da zasija u punom sjaju pred svojim zvanicama, da ima najlepšu tortu, kao i sve ostale detalje, koji će očarati sve zvanice.

 

Svaka devojčica je sama po sebi princeza, stoga su torte sa likovima popularnih princeza, vila, kraljica i njihovih začaranih dvoraca, uvek dobar izbor. Devojčice vole Barbike, Mašu i medveda, Diznijeve junake od kojih se naročito ističe Mini, a jedna od traženih torti je i ona sa likovima iz crtanog filma Ledeno kraljevstvo.

 

Reč je o tortama koje su dekorisane 3D figuricama ili jestivim slikama. Izgledaju toliko realno da roditeljima često bude žao da ih iseku i posluže gostima. Figurice od fondana možete čuvati dugo nakon rođendana, kao uspomenu na ovaj posebni datum.

 

Tradicionalno, nežne roze i jarke ciklama nijanse godinama ostavljaju sve druge boje u senci, kada je u pitanju boja rođendanske torte za devojčice. Pastelne nijanse su uvek dobro prihvaćene, tako devojčice pored roze biraju i purpurne i lila tonove, baš kao i belu i nežno plavu. Obilje ukrasa sa torte u vidu šljokica, mašnica i perlica, uvek je dobrodošlo.

 

Kako vaša princeza bude rasla, tako će se menjati i njena interesovanja, pa shodno tome birajte i izgled njene rođendanske torte. Naš predlog je da sve radite u dogovoru sa decom, jer ona ipak najbolje znaju šta žele i šta je popularno, pošto posećuju i rođendane svojih vršnjaka.

 

Rođendanske torte za devojčice – najtraženiji ukusi

U skladu sa brojem gostiju koje ste pozvali za rođendan vaše malene princeze, odlučićete da li vam je potrebna jedna rođendanska torta ili više komada. Konsultujte se prvenstveno sa slavljenicom kada je ukus u pitanju, a ako poručujete dve ili više torti, predlažemo vam da podjednako budu zastupljeni i kremasti čokoladni i osvežavajući voćni ukusi.

 

Najpopularnije klasične torte su famozna Doboš torta, Kremissimo, Kinder torta, Mančmelou, Evropa, Plazma, Milka i poznata Reforma torta. Podjednako ih vole deca i stariji.

 

Voćne torte za koje se naši kupci najčešće odlučuju su Indiana, Kapri, Letnja oluja, Moskva, Švarcvald i kremasta Nugat torta, koja iako voćna sadrži finu aromu čokolade.

 

Kada je datum poseban, ne rizikujte – naručite!

Verujemo da za divan dan vaše devojčice i vi želite da se pokažete u punom sjaju – sveži, odmorni i nasmejani. Organizacija rođendanskog slavlja često je naporna i zahtevna, ali pravljenje torte ne mora biti.

 

Poklonite svoje poverenje majstorima poslastičarskog zanata. Poslastičari su ljudi koji osim veštih ruku, znanja i iskustva, poseduju i veoma bogatu maštu, zahvaljujući kojoj od najjednostavnije torte prave čarobnu poslasticu, baš onakvu kakva priliči da bude kraljica rođendanske proslave.

 

Kod nas možete da poručite prekrasne dečije rodjendanske torte za vašu devojčicu, a mi ćemo se potruditi da poslastica bude spravljena sa najsvežijim sastojcima i da u dogovoreno vreme isporuke stigne na vašu adresu sveža, ukusna i mirisna. Sve što ostaje je da rođendanska zabava počne i da se mališani, njihovi roditelji i ostali gosti prepuste uživanju u svim čarima koje nudi savršena rođendanska torta za devojčice.

 

Naša preporuka je da svaki rođendan shvatite najozbiljnije, upravo kao što to čine deca, jer se oni za taj događaj pripremaju nedeljama ranije, željno iščekujući da osete veselu atmosferu, čije je glavno obeležje upravo – torta. Na sledeći Divan dan čekaćete čitavih 365 dana, zar ne? Tih proslava se sećamo tokom celog života, jer su to događaji koji jedno detinjstvo čine srećnim, bezbrižnim i nezaboravnim.

Join the Conversation: