Sitni kolači – naručiti ili praviti sam?

Posted by Marijan 12/04/2019 0 Comment(s)

Sitni kolači – naručiti ili praviti sam?

Sitni kolači su istinsko zadovoljstvo, a razlog je što jedan kolač predstavlja jedan savršen zalogaj! Osim toga, ovi kolačići mogu da budu najrazličitijih ukusa, tako da svaki sladokusac može da pronađe idealan recept za sebe. 
Međutim, među domaćicama oduvek vlada pitanje – da li naručiti poslastice od proverenih majstora-poslastičara ili te slatke đakonije praviti sam?
Iako ovo deluje kao neka teška dilema, u stvari je veoma jednostavna, a sada ćemo objasniti i zbog čega je to tako.
Naime, savremene domaćice su obično veoma zaposlene žene, koje na svojim plećima imaju gomilu obaveza, što poslovnih, što privatnih. Tempo savremenog života je izuzetno brz, pa bi trebalo sve aktivnosti uskladiti, a da pri tome, ostane i nešto slobodnog vremena, koje posvećujemo samo sebi. Ovo sve što smo naveli, zvuči kao nemoguća misija, zar ne? 
Priprema kolača iziskuje, pre svega, da UMEMO da ih napravimo, a onda postupak izgleda ovako: odlazite na pijacu, u prodavnice zdrave hrane, itd, i birate sastojke od kojih ćete praviti poslastice. Nakon toga, potrebno je da izdvojite VREME da sitne kolače pripremite po receptu, da svi sastojci budu u željenoj srazmeri, sveži... – kako bi na kraju to bilo „to“, a ne nešto čemu ne možemo da definišemo ime kada konačno bude gotovo. Ako želimo da budemo iskreni, takvu situaciju, nijedna domaćica ne želi. 
Zbog toga se zaposlene dame a takođe i one druge, koje vode brigu o domaćinstvu i deci, nalaze „u procepu“, tj. Između želje da na trpezi sve izgleda savršeno i da gosti i ukućani budu oduševljeni, i između činjenice da nemaju dovoljno vremena ili čak ni ne poseduju adekvatno znanje potrebno da se sačine savršeno slatki zalogaji, koji lepo izgledaju „na oko“, a i još su boljeg ukusa.
Ova naizgled nerešiva dilema, zapravo se rešava veoma lako. Mi vam stojimo na raspolaganju, tako da vas samo par klikova deli od poručivanja sjajnih poslastica preko portala prodajakolaca.rs. 
Dakle, zašto baš mi?
Iskustvo je naša prva preporuka, jer se mi ovim poslom bavimo već više od petnaest godina. Pravljenje kolača nama nije samo posao, već – ljubav. A kada se nešto izrađuje sa ljubavlju, tada ne može a da ne zadovolji i najviše kriterijume. 
Na vama je da nas pozovete, odnosno, da putem našeg sajta izaberete željene sitne kolače, kao i da dogovorite datum i vreme isporuke. Sve ostalo je na nama. 
Sastojke za izradu kolača biramo veoma pažljivo, trudeći se da oni budu apsolutno sveži i kvalitetni. Koristimo recepte koji su tradicionalni, ali takođe, pratimo i nove trendove, pri čemu se trudimo da poslastice ne izgube svoju autentičnost koja ih krasi i čini prepoznatljivim. 
Svaka vaša porudžbina, za nas predstavlja jedan novi poslastičarski izazov, kome pristupamo maksimalno ozbiljno, jer je naš cilj – vaše zadovoljstvo i širenje iskrenih preporuka dalje, vašim prijateljima, poznanicima, rođacima, komšijama... Upravo tako i poslujemo – od svojih kupaca stvaramo jednu veliku porodicu, koja nam se iznova vraća, kada god je potrebno da na trpezi zablistaju najlepše torte, sitni i drugi kolači i da uveličaju svaki vaš svečani događaj, ali isto tako i jedno opušteno druženje sa prijateljima, koje nema nikakav poseban povod. 
Koja je cena sitnih kolača?
Dakle, u svakoj situaciji možete da nas pozovete i time samo dobijate, jer su kolači vrhunski izrađeni i njima će svi biti iskreno oduševljeni; sa druge strane, uštedeli ste dragoceno vreme koje možete da posvetite sebi i svojim ukućanima i gostima, pri čemu niste umorni od pripremanja hrane, već raspoloženi i veseli, spremni da budete najbolji domaćini na slavi, zabavi ili bilo kojoj drugoj prigodi. 
Cene sitnih kolača moguće je pogledati na našoj web prezentaciji, a ono što vam možemo odmah reći – daleko su povoljniji u odnosu na samostalnu izradu u kućnoj režiji, pre svega zbog uštede vremena, živaca i truda – a to je nešto što nikada nema pravu cenu!

Join the Conversation: