Najpopularniji ukrasi za tortu u vidu junaka crtanih filmova

Posted by Marijan 23/03/2019 1 Comment(s)

365 dana za decu je jako dug period – a baš toliko moraju da čekaju na svoj sledeći rođendan. Zato uopšte ne čudi što oni svom rođendanu pridaju posebnu važnost, radujući mu se nedeljama unapred, željno iščekujući da budu glavne zvezde tog popodneva ili večeri...

 

Naravno, koliko će mališani uživati najviše zavisi od roditelja i njihove organizacije proslave, a mi smo tu da vam pomognemo da sve protekne u najboljem redu, barem što se tiče onog najvažnijeg i najslađeg dela a to je – kraljica proslave – njeno veličanstvo Torta!

 

Pravljenjem torti i kolača bavimo se preko 15 godina i svakog dana se sve više usavršavamo, kako bi zadovoljstvo i uživanje naših kupaca bili što veći i kako bi nam se uvek vraćali, preporučujući prijateljima naše usluge.

 

Dekoracija torti

Prilikom pripreme torte, kreativnost naročito dolazi do izražaja kada dođe do dekorisanja. Naime, i najukusnija torta neće proći primećeno, ako nije ukrašena na adekvatan, atraktivan i zanimljiv način. Maltene svaka domaćica može da uzme okrugao ili četvrtasti kalup i pomeša sastojke prema receptu. Dobiće poslasticu koja će biti zadovoljavajuća, ali ako nije vična dekorisanju, torta neće biti primećena koliko zaslužuje.

 

Mi smo pravljenje i dekoraciju torti  za najmlađe podigli upravo na nivo umetnosti – u potpunosti smo posvećeni da sve što uradimo bude ravno malom remek delu, da čini perfektnu harmoniju ukusa i izgleda.

 

Za izradu figurica za torte, najčešće se koristi fondan masa. Ona dozvoljava formiranje raznih 3D oblika, pa će mališani dobiti Spajdermena u pozi koju požele, sportski automobil, fudbalsku loptu, reket, čitav stadion... Tu smo da želje pretvaramo u stvarnost, a to je najlepši poklon koji možete da priuštite svom detetu – da se za svoj rođendan iskreno raduje i da bude ponosno pred svojim drugarima!

 

Zahvaljujući našim figuricama, vi dobijate jestive junake, predmete i oblike, dakle, izrađene od maksimalno zdravih i svežih sastojaka. Zbog svega toga će rođendan vašeg mališana biti veseo, šaren i nazaboravan, i svi će komentarisati da „figurice samo što ne progovore i ne pokrenu se“, a nekima će čak biti žao da ih pojedu... toliko su savršene!

 

Najlepše torte su one koje se ukrašavaju fondan masom. Svojim perfektnim izgledom, figurice od fondana uveličavaju slavlje i svi gosti ostaju zadivljeni. Mališane posebno raduje kada se na torti ispiše njihovo ime ili reči „Srećan rođendan“.

 

Kakve dekoracije deca najviše vole?

Mlađa deca, uzrasta oko dve-tri godine, uglavnom se identifikuju sa junacima iz crtanih filmova, kao što je Pepa prase, Maša i medved, Štrumpfovi, Miki Maus, Paja Patak, Šilja, Pluton, Snežana i sedam patuljaka, Nodi... Kako rastu, tako kod devojčica na red dolaze princeze, dobre vile i kraljice, kao i drugi likovi iz sveta mašte i bajki. Dečaci postaju zainteresovani za sve što se tiče sporta i posebno vole akcione junake – već spomenutog Spajdermena, Betmena, Supermena i druge super-heroje.

 

Za figurice od fondana i dekoraciju u tom smislu, može da važi pravilo – ne pokušavajte ovo kod kuće, ali ne zato što je opasno, već zbog toga jer je komplikovano, i sa malim izgledima za uspeh, osim ako ste dovoljno vični izradi raznih oblika i ako imate dosta iskustva. U protivnom, dobićete figuricu, ali će biti teško raspoznati o kom junaku je reč. Može da se dogodi da imamo Super Mikija umesto Supermena ili 7 patuljaka umesto Štrumpfova...

 

Deca, verujte nam, obraćaju pažnju na svaku sitnicu, a najveći su i iskreni kritičari – sigurno vam neće oprostiti ako divan dan ne bude savršen, jer oni to od vas očekuju. Zbog toga nemojte previše razmišljati šta činiti i kako, jer vam naše iskustvo i decenijska tradicija stoje na usluzi – vaše je samo da zamislite, a naše je da maštu pretvaramo u stvarnost!

 

Mogućnosti je zaista mnogo, a na vama je da odaberete onu pravu, pošto poznajete svoje dete i ono što ga čini srećnim. Ne propuštajte prilike, jer do sledećeg Divnog dana mora proći 365 dana, a to je stvarno mnogo. U dečijem svetu, radost bi trebalo da bude svakodnevna, tako da je prava odluka da torte sa figuricama od fondan mase poručite i bez ikakvog razloga – eto, tek tako, da obradujete i ljubavlju obaspete svog klinca ili klincezu!

1 Comment(s)

Olga:
24/07/2019, 02:53:50 PM
Reply

Zdravo,da li radite topere iz crtanih filmova,npr. Meda i Masa?

Join the Conversation: