Gde kupiti sitne kolače u Novom Sadu?

Posted by Marijan 12/04/2019 0 Comment(s)

Sitni kolači imaju jednu krupnu prednost – pogodni su za sve prilike! Bez obzira da li slavite slavu, proslavljate rođendan ili jednostavno želite da počastite svoje kolege u preduzeću – oni su uvek dobro došli i svi ih vole, bez izuzetka!

 

Svaki slatki zalogaj se prosto topi u ustima, a uvek želimo da probamo od svake vrste bar po jedan kolačić. Malo po malo, sitnih kolača nestane kao da ih nikada nije ni bilo, a ma koliko poručili, uvek se ispostavi da je trebalo uzeti bar 1kg više. Toliko su dobri i svi ih vole.

 

Dekorativni kolači za slavu

Verovatno vam je poznata izreka da nas hrana prvo privuče izgledom, a tek onda poželimo da je zaista i probamo. To možda najviše važi za kolače, iz prostog razloga što postoji mnogo načina da se oni lepo dekorišu i ukrase, tako da deluju veoma primamljivo, čak i za one ljude koji nisu strasni obožavaoci slatkih đakonija.

 

Slavska trpeza, po pravilu, mora da bude bogata i izdašna, a pre svega estetski privlačna, što se postiže pravilnim odabirom sitnih, fino dekorisanih kolačića.

 

Mi se trudimo da sitne kolače dekorišemo originalno i kreativno, a u tu svrhu često koristimo i fondan masu. U upotrebi su razne tehnike, a najveća prednost naše slatke kuće je što se sve radi ručno. Držimo se starih i oprobanih recepata, ali takođe volimo da unesemo i neke novitete, da budemo u trendu sa zahtevima savremenih domaćica.

 

Posni kolači za slavu

Od mnogih domaćica ćete čuti da je mnogo lakše da se pripremi mrsna nego posna slava. Zbog čega je to tako? Razlog je u tome što za mrsnu slavu niste ograničeni po pitanju odabira sastojaka, dok za posnu slavu jela morate spravljati po pažljivo odabranim i dozvoljenim namirnicama.

 

Često se dešava da imamo neke omiljene poslastice koje su mrsne, te nam je žao što ne možemo da ih stavimo na posnu slavsku trpezu. Mi u radionici prodajakolaca.rs, ne posustajemo pred takvim izazovima i rado vam izlazimo u susret. Kako? Tako što znamo jednu tajnu – skoro svaki kolač ili torta mogu da postanu POSNI, tako što ćemo zameniti mrsne sastojke njihovim posnim verzijama.

 

Obradujte sebe i poručite najdraže poslastice od profesionalaca!

Nalazimo se u Novom Sadu, a postojimo i radimo već više od petnaest godina, tokom kojih smo stekli dragoceno iskustvo i upoznali želje naših dragih klijenata. Sve poslastice koje pravimo, izrađujemo sa mnogo ljubavi. Isporuku vršimo posebnim vozilima koja su klimatizovana i koja omogućavaju da sve poručene poslastice do vas stignu savršeno dekorisane i sveže.Naši majstori poslastice pripremaju neposredno pred isporuku, kako bi bili maksimalno sveži, bogatog ukusa i mirisa.

 

Na našem sajtu možete da odaberete sve što želite, a sa našim ljubaznim osobljem možete da se dogovorite oko datuma i tačnog vremena dostave. Zadatih rokova se strogo pridržavamo. Cilj nam je da budete zadovoljni i da nam se ponovo vratite, šireći iskrene preporuke o saradnji sa nama. Stalni kupci su naša najbolja reklama i motivacija za rad, za koji želimo da traje još dugo. Stečena znanja, iskustva i poslastičarske tajne prenosimo sa jedne generacije za drugu.

 

Koje sitne kolače kupci najviše vole?

Naši kupci često poručuju bajadere, rafaelo kuglice, čoko bombice sa orasima, čokoladne kuglice sa keksom i rumom, kuglice sa orasima, puslice, domaći munchmallow, keks kuglice, ferero… Ne zaostaju ni kokos štanglice i kokos rolati, kuglice sa belom čokoladom i kokosom, voćne korpice sa trešnjama i malinama, lešnik bombice, kuglice sa orasiima i smokvama, pijane kuglice, medeno srce...

 

Kao što vidite, praktično nema kraja mogućnostima i kombinacijama kada su sitni kolači u pitanju. Ako odlučite da nam poklonite svoje poverenje, doneli ste pravu odluku. Nama ostavite da radimo ono što najbolje znamo, a vi se posvetite dragocenim trenucima uživanja i opuštanja sa gostima, koji će biti oduševljeni slatkim zalogajima.  Top of Form

 

Join the Conversation: