Gde kupiti posne kolače za Uskrs?

Posted by Marijan 12/04/2019 0 Comment(s)

Gde kupiti posne kolače za Uskrs?

Uskršnjim praznicima se svi iskreno radujemo, pošto je to najveći hrišćanski praznik. Tih prazničnih dana, čitava porodica se okuplja za svečanom trpezom, a takođe nam dolaze i gosti, koje želimo da bogato počastimo i da sa njima provedemo ugodno vreme, uz ukusne zalogaje i opuštenu atmosferu. 
Trpeza koja obiluje raznim jelima, a čiji su posebni ukras poslastice, na određen način je simbol praznika, jer je smisao u tome da porodica bude zajedno, pošto svi znamo koliko brzo živimo i da su okupljanja postala veoma retka.
Ako želimo da budemo iskreni, onda ćemo priznati da svečanu slavsku trpezu uopšte nije lako napraviti, i da taj posao iziskuje puno kulinarskog i poslastičarskog iskustva, truda i rada, veštine i umeća, kako bi na kraju sve bilo savršeno lepo i kako dolikuje duhu praznika. 
Uskrsu predstoji veliki post, kada se, po pravilu, ne konzumiraju mrsne namirnice. Zbog toga, ako u ovom periodu želimo da se počastimo kolačima, tada bi trebalo da odaberemo posne varijante. Jedna od tajni dobrih poslastičara i iskusnih domaćica jeste da svaki kolač ili torta mogu da budu posni, a trik je samo da se određeni sastojci zamene. Ukus je isti ili čak i bolji, a verska pravila su na ovaj način ispoštovana, to jest, pridržavali ste se uskršnjeg posta. 

Najlepši slavski sitni kolači

Postoje ljudi koji za sebe neće reći da su sladokusci, ali će isto tako rado probati sitne kolače, jer njima retko ko može da odoli. Predstavljaju idealne zalogaje, prefinjenih aroma, savršeno dekorisani...
Najbolje u svemu je da je njihov izbor zaista bogat, tako da se kupci često odlučuju za puslice ili neprolazne rafaelo kuglice; medeno srce, snickers bombice, savršene bajadere, bajadere sa kikirikijem, bele bajadere...; bombice sa belom čokoladom, cherry praline, čokoladne kuglice sa rumom i keksom, čoko bombice sa orasima, puslice sa čokoladom, ferero bombice, keks kuglice, razne korpice sa voćem...
Svi ovi kolači i još mnogo njih, mogu da pronađu svoj idealni kutak na vašoj svečanoj trpezi, tako da će svi biti sasvim oduševljeni, i verujte nam, uvek će ovih perfektnih zalogaja biti malo, ma koliko da ih poručite – jednostavno, neodoljivi su!

Koja je cena posnih kolača?
Prodajakolaca.rs se trudi da svoje cenjene kupce ispoštuje na sve načine, a pre svega to su cene koje su veoma povoljne kada se uzme u obzir vrhunski kvalitet poslastica koje se prave s iskrenom ljubavlju. Sve cene moguće je pogledati na našem sajtu, a ako želite neki posni kolač koji nije prikazan, budite slobodni da nas kontaktirate, putem mejla ili direktno telefonom, i pružićemo vam sve potrebne informacije. 
Vodite računa o tome da zadovoljstvo vaših ukućana i gostiju nemaju cenu, kao ni osmesi na njihovim licima kada probaju savršeno slatke zalogaje, koji su delo veštih ruku naših poslastičara. Preko petnaest godina iskustva je najbolja preporuka da nam ukažete svoje poverenje i da postanete deo naše porodice koja se svakim danom, sa svakom novom narudžbinom, sve više širi. Naši kupci se uvek vraćaju, zbog toga što su ispoštovani i što su zadovoljni ukusom, dekoracijom, načinom isporuke i svim aspektima dogovora od prvog kontakta sa nama. 
Vaše je samo da nas pozovete i saopštite svoje želje, a onda mi to pretvaramo u realnost – svaki kolač ili torta za nas predstavljaju novi izazov, kome se radujemo. Isporuku vršimo specijalno opremljenim vozilima koja su klimatizovana, tako da kolači ostaju sveži, izdašni, ukusni i mirisni, sa očuvanom dekoracijom. Pripremamo ih u poslednjem momentu, od pažljivo biranih sastojaka, svežih i kvalitetnih. 
Sa nama, vaša uskršnja trpeza će zablistati, pri čemu ćete vi biti odmorni i raspoloženi, posvećeni svojoj porodici i gostima, baš kao što i treba da bude kada vlada duh prazničnih dana. 

Join the Conversation: