5 najlepših rođendanskih torti

Posted by Marijan 18/02/2019 0 Comment(s)

5 najlepših rođendanskih torti

Torta je kraljica svake svečane trpeze, i slobodno je možemo nazvati divom – jer, svi se i bukvalno dive prelepoj dekoraciji, savršenom ukusu i retko ko odoli a da ne zaželi parče više. Glavno obeležje svakog rođendana, bez obzira na to koliko slavljenik puni godina, je upravo – torta. Ako  pomislimo na Divan dan, odmah nam je pred očima mnoštvo svećica koje slavljenik gasi u jednom dahu, pri tome zamišljajući neku lepu želju. 
Kada pravite rođendansku tortu, jednostavno, ne smete da omanete. Zbog toga je to pomalo nezahvalan posao, ukoliko ste domaćica-početnica, sa nedovoljno iskustva ili sa manjkom vremena. U takvoj situaciji, idealno je rešenje da ovaj posao prepustite nama, a mi ćemo dati sve od sebe da svi vaši gosti, a posebno slavljenik, budu oduševljeni prelepim izgledom i još veličanstvenijim ukusom.
U ovom tekstu predstavljamo vam 5 najlepših rođendanskih torti. Pa, da krenemo. 

Kinder torta

Kinder tortu ste verovatno više puta probali, ali niste iskusili kako je to kada je mi napravimo.  Bez obzira da li rođendan slavi dete ili nešto starija osoba, sa kinder tortom ne postoji šansa da promašite. U čemu je tajna?
U sastojcima, kao i u izdašnosti i prelepom izgledu. Naime, u kinder torti se nalazi nutela, kojom se premazuju kore sa belancima i lešnicima, ali i filovi od vanile i čokolade. Poseban utisak ostavlja plazma keks. Kada se napravi, deluje veoma raskošno i bogato, tako da će oduševiti sve goste na vašoj zabavi.

Milka torta

Ako ste ljubitelj sočnih torti, onda izbor treba da padne na Milka tortu. Namenjena je, pre svega, posebnim događajima, tako da može da bude birana za neki jubilarni Divan dan. Naravno, naziv joj potiče od čuvene „milka čokolade“, koju verovatno svi vole – bez izuzetka, tako da je to osnovna aroma i šmek. Dodatak keksa dopunjava ovaj ukus, zbog čega postaje i doslovce – neodoljiva! Ne morate nam verovati na sve ove reči – probajte!

Moskva torta

Ako je nikada niste pravili ili poručili, „Moskva tortu“ ste svakako probali na nekom događaju, proslavi... Ono što je karakteristično za ovu tortu, to je da je voćna, i u njoj dominiraju višnje i ananas. Aromu upotpunjavaju orašasti plodovi – bademi, lešnici, orasi, a da zaokruži celu priču, tu je vanila krem. 

Rođendanska torta Snežana i sedam patuljaka

Bajku o Snežani i njenim malim drugarima, nema koje dete ne voli, a jedino što će zavoleti više od te priče, jeste – torta sa ovim crtanim junacima! Poznato je da su mališani jako probirljivi kada je hrana u pitanju, tako da pružamo mogućnost da sami odaberete ukus ove torte, a na samu poslasticu stavljamo male i zanimljive figurice junaka. Cela torta je prekrivena ukusnim šlagom, bogata i izdašna.

Rođendanska torta Farma + Pepa prase

2 torte kao jedna = dvostruko veće uživanje! Klinci i klinceze će biti oduševljeni, a ni mame ni tate neće odoleti da ne zatraže još jedno parče, jer je u pitanju prava mala rapsodija i harmonija ukusa. 
Ovo je torta koja je savršena za nešto mlađu decu, a najvažnije je što možemo da vam ponudimo preko tridesetak različitih ukusa, pa čak i to da jedna torta bude čokoladna a druga voćna, čime sasvim sigurno zadovoljavate ukuse svih zvanica na proslavi Divnog dana vašeg mališana!

U našoj ponudi nalazi se širok izbor raznovrsnih torti, a na vama je da odaberete onu idealnu za vas. Napominjemo da, pri izradi koristimo isključivo najsvežije sastojke i da poslasticu pravimo u poslednjem momentu, kako bi na vaš prag stigla maksimalno ukusna i izdašna, sa postojanom dekoracijom. Torte se prevoze u klimatizovanim vozilima. 
Umesto da preuzmete na sebe ogroman posao oko pravljenja i dekorisanja torte, daleko je lakša odluka da se prepustite uživanju sa svojim gostima, a ne da umorni dočekate Divan dan. Na kraju, zbog toga mi i  postojimo – u službi vašeg užitka i dobrog provoda!

su-copy rs

Join the Conversation: